Home    Despre SuperSMS    Cumpără SMS-uri!    Intrebări frecvente    Asistenţă Înregistrare    
Despre noiSuperSMS va este oferit de Telemedia Consult SRL.

SC Telemedia Consult SRL este printre primele companii care, in anul 2003, a introdus pe piata romaneasca serviciile de premium sms si a dezvoltat primele tehnici si aplicatii de interactivitate prin sms cu sistemele de televiziune si media.

Telemedia a colaborat cu numeroase canale media precum: Antena 1, Tv Timisoara, B1 TV, Antena 3, OTV, Music Max, Radio Sibiu, pentru campanii de televoting si opinii ale telespectatorilor.

Platforma Platiprinsms.ro si SuperSMS.ro asigura o infrastructura sigura si rapida care va poate conecta produsele si serviciile cu utilizatorii de telefoane mobile din intreaga tara.

Compatibilitatea, rapiditatea, consistenta, accesibilitatea si costul efectiv, sunt caracteristici de baza ale platformei SuperSMS.ro.

Partenerii nostri au la dispozitie o interfata usor de utilizat, in care isi pot viziona rapoarte si statistici, traficul si mesajele primite, in timp real si in conditii de maxima siguranta.

SuperSMS.ro este o platforma ce ofera servicii complete de marketing mobil.

Piata publicitatii prin SMS este o piata cu dezvoltare rapida datorita numarului crescut de populatie detinatoare de telefoane mobile. Are o putere fara precedent si potentialul de a ajunge la clienti prin chemarea la actiune.

Utilizand numerele scurte, asociind cuvinte-cheie, clientii nostri isi pot crea o baza de date cu abonati, ce o pot folosi in felul si in momentul in care doresc sa o utilizeze, prin accesarea aplicatiei.

Super SMS pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai acces la tehnologie de ultima ora si modalitati inovatoare de a gestiona bazele de date cu abonati, pentru a creste rapid si sigur oportunitatile de vanzare.

Noi iti oferim posibilitatea utilizarii acestui serviciu, direct din aplicatiile tale, print-o interfata de programare de aplicatii, sub denumirea de API. Totul este gratuit, iar mesajele tale se trimit in siguranta, rapid si automat.

Statisticile arata ca marketingul prin canale mobile este in continua crestere si va aduce mult mai multe oportunitati ca utilizatorii sa isi creasca considerabil veniturile si sa isi imbunatateasca relatia cu consumatorii lor.

Oferim partenerilor nostri solutii, suport si consiliere, in vederea atingerii scopului format, prin diferite modalitati prin care acestia isi pot contacta clientii, la costuri minime, reducand forta de lucru necesara unui departament de vanzari.

SuperSMS.ro este partenerul de care ai nevoie pentru a te face cunoscut, pentru a iti creste veniturile si pentru a pastra o relatie placuta cu clientii tai!

SuperSMS